Plant blomsterløg i din vindueskarm og få forårsfornemmelser

Få det grå vintervejr til at forsvinde ved at plante blomsterløg i din vindueskarm netop nu – det er nemt, billigt og effekivt.

Lige nu er vinteren på sit højeste, og du længes garanteret efter forårets komme med sol, fuglefløjt og spirende blomsterløg i haven, ligesom jeg gør. Sneen ligger kold ude i haven, og hvad skal man dog gøre for at få bare lidt fornemmelse for forår?

Man skal plante blomsterløg i sin vindueskarm. 

Jeg gik en tur i supermarkedets haveafdeling og fandt nogle meget billige perlehyacintløg, som jeg straks købte med hjem. 

Efter at have nærstuderet flere havebøger i tidens løb ved jeg, at forårsløg skal have kulde i en periode, for at vokse og sætte blomster, da kulde er en naturlig del af deres årscyklus i haven.
Jeg lagde derfor mine perlehyacintløg ud i drivhuset i et par uger (nogle dage burde være nok, men da jeg skulle på ferie i perioden, kom løgene til at ligge der så lang tid). 
  

Så tog jeg løgene til perlehyacinterne ind, plantede dem i pottemuld i en lille urtepotte, vandede dem godt og satte dem i mit lille vindueskarmdrivhus. 

Nu har perlehyacintløgene spiret og vokset sig enormt høje, så nu venter jeg bare på, at der kommer blomster i dem. 
Og du godeste, hvor det hjælper på humøret at have de flittigt voksende planter i min vindueskarm smiley

Ps. du kan bruge alle former for forårsløg til disse vindueskarmsglæder.

Del med dine venner:

Tags: , ,

Trackback from your site.

Maria Erica Jensen

Haveentusiast, med stor forkærlighed for små haver. Jeg bliver meget inspireret af små, lokale haver, når jeg rejser rundt i verden. Og så kan jeg rigtig godt lide genbrug, personlighed og innovative idéer, når jeg lægger haveplaner.

Comments (1)

Comments are closed

Den lille have

Den lille have

Havebloggen, hvor du kan finde gode tips og idéer til din egen lille have.
“Den lille have” er en haveblog skabt og skrevet af mig, Maria Erica Jensen. Alle billederne, du ser på bloggen, er taget i min egen lille have, hvor også tipsene og idéerne er opstået og afprøvet.

Jeg håber, at jeg kan inspirere dig med mine blogindlæg, og hvis du endnu ikke selv har en lille have, så må du endelig ikke tøve med at kaste dig ud i det, og det uanset om du har en altan, en gårdhave, en kolonihave eller “blot” en lille vindueskarm – havelivet er for alle, selv for dig, der bor i den mindste lejlighed midt i byen.

Del med dine venner: