En lille havetegning fra StineStregen

I lørdags var jeg til "Litteraturens Dag" på Godsbanen i Aarhus, og her hilste jeg på min gode lille-have-med-entusiast Stine Spedtsberg aka StineStregen.    

Stine har den glimrende blog StineStregen.dk, hvor hun på fineste vis tegner og fortæller om sine dagligdagsoplevelser – og ofte om sin lille altanhave, som hun igen i år har stor succes med.

Og denne lørdag tegnede hun til dem (os), der kom og hilste på.

Jeg havde jo håbet lidt (meget) på at få en fin og unik "Stine-i-sin-lille-altanhave"-tegning med hjem.

Og sørme om jeg ikke fandt Stine i en ledig stund – og jeg fik min tegning :0)

Så mange gange tak til Stine for den super fine havetegning og for den hyggelige snak – det var, som det altid er, rigtig hyggeligt at hilse på dig i lørdags :0)

Del med dine venner:

Trackback from your site.

Maria Erica Jensen

Haveentusiast, med stor forkærlighed for små haver. Jeg bliver meget inspireret af små, lokale haver, når jeg rejser rundt i verden. Og så kan jeg rigtig godt lide genbrug, personlighed og innovative idéer, når jeg lægger haveplaner.
Den lille have

Den lille have

Havebloggen, hvor du kan finde gode tips og idéer til din egen lille have.
“Den lille have” er en haveblog skabt og skrevet af mig, Maria Erica Jensen. Alle billederne, du ser på bloggen, er taget i min egen lille have, hvor også tipsene og idéerne er opstået og afprøvet.

Jeg håber, at jeg kan inspirere dig med mine blogindlæg, og hvis du endnu ikke selv har en lille have, så må du endelig ikke tøve med at kaste dig ud i det, og det uanset om du har en altan, en gårdhave, en kolonihave eller “blot” en lille vindueskarm – havelivet er for alle, selv for dig, der bor i den mindste lejlighed midt i byen.

Del med dine venner: