Få ærter to gange på en sommer

På en god sommer som i år kan du faktisk nå at få to hold lækre ærter i din lille have

Jeg sad i går og kiggede lidt rundt på Instagram, da jeg faldt over et billede med en blomstrende ærteplante. I teksten til billedet stod der: “2. omgang ærteplanter, mon vi når det i år? :)”.

Billedet var lagt på for 7 uger siden af @rikkea, og jeg blev helt vildt nysgerrig – var det mon lykkes for Rikke at få 2 hold ærter fra planterne i sin lille have? Jeg skrev straks til hende for at finde ud af det, og sørme om ikke hun havde fået friske ærter to gange i sommer!

Så jeg tænker, at hvis du er tidligt ude og sår dine ærter allerførst på såsæsonen, så kan du godt nå at så og spise ærter igen sidst på sommeren.

Det synes jeg, er en god havenyhed, som jeg vil glæde mig til at efterprøve til næste år :0)

– Mange tak til dig, Rikke, for at jeg måtte bringe din historie her på min haveblog. Find og følg Rikke på Instagram: @rikkea
Del med dine venner:

Tags: , , ,

Trackback from your site.

Maria Erica Jensen

Haveentusiast, med stor forkærlighed for små haver. Jeg bliver meget inspireret af små, lokale haver, når jeg rejser rundt i verden. Og så kan jeg rigtig godt lide genbrug, personlighed og innovative idéer, når jeg lægger haveplaner.
Den lille have

Den lille have

Havebloggen, hvor du kan finde gode tips og idéer til din egen lille have.
“Den lille have” er en haveblog skabt og skrevet af mig, Maria Erica Jensen. Alle billederne, du ser på bloggen, er taget i min egen lille have, hvor også tipsene og idéerne er opstået og afprøvet.

Jeg håber, at jeg kan inspirere dig med mine blogindlæg, og hvis du endnu ikke selv har en lille have, så må du endelig ikke tøve med at kaste dig ud i det, og det uanset om du har en altan, en gårdhave, en kolonihave eller “blot” en lille vindueskarm – havelivet er for alle, selv for dig, der bor i den mindste lejlighed midt i byen.

Del med dine venner: