Ferietid i den lille have

Jeg er netop hjemvendt efter tre ugers ferie i Sydøstasien, og der er sket lidt i den lille have i mellemtiden … 

Havebedet, hvor jeg såede radisser, forårsløg og gulerødder, ser noget anderledes ud, end da jeg tog på ferie.
Radissernes blade er blevet 60-70 cm høje, og selve radisserne er nu store knolde; dog kan de sagtes spises, de har bare ikke længere den der lidt stærke smag.

Forårsløgene kom simpelthen ikke op – de blev nok overmandet af radisserne og ukrudt.
Og endelig trænger gulerødderne i den grad til at blive udtønnet, så skal de nok klare sig.

I det lille grønne dirvhus er der bestemt også sket meget. Tomatplanterne var cirka 25 cm høje, da jeg rejste – nu er de næsten en meter høje og har fået fine, gule blomster.
Og så er det i den grad tid til at få dem bundet op!

Der er kommet pæne græstotter imellem fliserne i gårdhaven – de skal bare væk ved lejlighed.

Og endelig er der også mange de mange uventede overraskelser i haven, når man sådan kommer hjem fra en lang ferie.
Ananaskirsebær-planten (i krukken til højre) har fået store, flotte, dunede blade, og rosenkålen stortrives – jamen hvilken lykke!

Det er altid fantastisk dejligt at være på ferie, men det er nu også altid dejligt at komme hjem igen – og det ikke mindst, når man har sin dejlige, lille have at vende hjem til.

– I øvrigt vil jeg da lige sige mange tak til de dejlige personer, der vandede og passede på min lille have, mens jeg var på ferie – haven havde jo aldrig klaret sig så godt uden jer!

Del med dine venner:

Trackback from your site.

Maria Erica Jensen

Haveentusiast, med stor forkærlighed for små haver. Jeg bliver meget inspireret af små, lokale haver, når jeg rejser rundt i verden. Og så kan jeg rigtig godt lide genbrug, personlighed og innovative idéer, når jeg lægger haveplaner.
Den lille have

Den lille have

Havebloggen, hvor du kan finde gode tips og idéer til din egen lille have.
“Den lille have” er en haveblog skabt og skrevet af mig, Maria Erica Jensen. Alle billederne, du ser på bloggen, er taget i min egen lille have, hvor også tipsene og idéerne er opstået og afprøvet.

Jeg håber, at jeg kan inspirere dig med mine blogindlæg, og hvis du endnu ikke selv har en lille have, så må du endelig ikke tøve med at kaste dig ud i det, og det uanset om du har en altan, en gårdhave, en kolonihave eller “blot” en lille vindueskarm – havelivet er for alle, selv for dig, der bor i den mindste lejlighed midt i byen.

Del med dine venner: