“Havehuse & hyggekroge – med kreativitet, knofedt og kærlighed” af Christina Elisabeth Søgaard

Jeg vil løbende anmelde mine yndlingshavebøger her på bloggen. Bøger, som både kan være fyldte med masser af inspiration til den lille have og samtidig også være fantastiske at sidde med en kop kaffe og nyde.

Nogle af bøgerne har jeg forelsket mig i på grund af deres billeder, mens jeg har købt andre, fordi de simpelthen fortæller om havearbejde og/eller små haver på en rigtig god og relevant måde. Jeg håber, at udvalget og præsentationen af mine yndlingshavebøger kan inspirere dig. Rigtig god læselyst.

Her kommer så den første bog, jeg vil præsentere dig for:

Hvad handler bogen om: Læserne bliver i bogen inviteret med ind i 12 familiers haver, hvor personlighed, hygge og en blomstrende kreativitet på skønneste vis går op i en højere enhed. Her er kolonihaver, fælleshaver, en meget lille rækkehushave og en stor, gammel kontrasthave, alle illustreret med store billeder og beskrivende tekster. Og så myldrer bogen med gode idéer, kreative løsninger og nyttige tips, som enhver ejer af en lille have helt sikkert vil blive inspireret af.      

Dette kan du bruge bogen til i forhold til din egen lille have: Bogen indeholder mange glimrende eksempler på, hvordan du kan indrette din lille have med for eksempel krukker og andre beholdere til planter, små bede, vandkar, siddepladser, klatreplanter, smarte vandingssystemer samt forskellige personlige blikfang.

Dette kan jeg godt lide ved bogen: Jeg kan rigtig godt lide den uhøjtidelige stemning, der er i bogen. Og selvom der bliver fortalt meget om de fantastiske og kreative haveidéer, så har bogen også den pointe, at du skal huske at slappe af og nyde din have ligesom den er – lige mine ord!
Bogens billeder er store og flotte, og det er dejligt at se billeder af de mennesker, der ejer haverne; det gør bogen meget autentisk og troværdig. 

Info: ”Havehuse & hyggekroge – med kreativitet, knofedt og kærlighed” af Christina Elisabeth Søgaard. Forlaget Siesta, 150 sider, 2. udgave, 1. oplag. ISBN: 978-87-92893-45-1

Del med dine venner:

Tags: ,

Trackback from your site.

Maria Erica Jensen

Haveentusiast, med stor forkærlighed for små haver. Jeg bliver meget inspireret af små, lokale haver, når jeg rejser rundt i verden. Og så kan jeg rigtig godt lide genbrug, personlighed og innovative idéer, når jeg lægger haveplaner.

Comments (2)

 • Avatar

  Christina

  |

  Tak for den fine omtale :)

  • Avatar

   Maria Erica Jensen

   |

   Selv tak, Christina. Det er en rigtig dejlig bog, du har skrevet – sådan én med både gode tips og idéer, og som er dejlig at sidde og hygge med til en kop kaffe, når man savner sommer og sol :)

Comments are closed

Den lille have

Den lille have

Havebloggen, hvor du kan finde gode tips og idéer til din egen lille have.
“Den lille have” er en haveblog skabt og skrevet af mig, Maria Erica Jensen. Alle billederne, du ser på bloggen, er taget i min egen lille have, hvor også tipsene og idéerne er opstået og afprøvet.

Jeg håber, at jeg kan inspirere dig med mine blogindlæg, og hvis du endnu ikke selv har en lille have, så må du endelig ikke tøve med at kaste dig ud i det, og det uanset om du har en altan, en gårdhave, en kolonihave eller “blot” en lille vindueskarm – havelivet er for alle, selv for dig, der bor i den mindste lejlighed midt i byen.

Del med dine venner: