Februar-stemninger i den lille have

Stemninger fra februar 2013 i den lille have – her samlet i et lille galleri.  

Vintergækker strækker sig mod solen i den lille have – Blomsterløg spirer lystigt i vindueskarmen.

Husk at lufte ud i drivhuset, når solen skinner – Der er tidligt gang i planterne, der overvintrer i drivhuset.

Tulipanerne dukker frem fra den vinterkolde jord – Kaffetid i vindueskarmen.

Katten nyder også foråret i den lille have – Påskeliljerne er ved at gøre sig forårsklar. 

Erantis dukker frem i græsset – Og så kom vinteren og kulden tilbage, så jeg kunne lave islygter. 

Se flere stemninger fra den lille have her på bloggen i løbet af 2013.

Del med dine venner:

Tags: , , , ,

Trackback from your site.

Maria Erica Jensen

Haveentusiast, med stor forkærlighed for små haver. Jeg bliver meget inspireret af små, lokale haver, når jeg rejser rundt i verden. Og så kan jeg rigtig godt lide genbrug, personlighed og innovative idéer, når jeg lægger haveplaner.
Den lille have

Den lille have

Havebloggen, hvor du kan finde gode tips og idéer til din egen lille have.
“Den lille have” er en haveblog skabt og skrevet af mig, Maria Erica Jensen. Alle billederne, du ser på bloggen, er taget i min egen lille have, hvor også tipsene og idéerne er opstået og afprøvet.

Jeg håber, at jeg kan inspirere dig med mine blogindlæg, og hvis du endnu ikke selv har en lille have, så må du endelig ikke tøve med at kaste dig ud i det, og det uanset om du har en altan, en gårdhave, en kolonihave eller “blot” en lille vindueskarm – havelivet er for alle, selv for dig, der bor i den mindste lejlighed midt i byen.

Del med dine venner: