Hvad haven gemte – martsvioler

Så fandt jeg martsvioler i min lille have, sikke da en dejlig opdagelse.

Jeg er i gang med at rydde ud i min have. Den skal nemlig laves helt om. Men før det store blomsterbed (9 kvadratmeter) bliver ødelagt, graver jeg alle de planter op, jeg vil gemme.

Bedet har altid været uoverskueligt (på trods af sin størrelse) og svært at gøre pænt. Så dets forskellige planter og blomster (og diverse ukrudt) har vokset sådan lidt på må og få, og jeg har ikke haft styr på, hvad der egentligt voksede der.

Da jeg så endelig gik i gang med at grave, sortere, gemme og smide ud af bedets planter (det var vist nok blevet d. 10. maj), faldt jeg over fem små, dejlige, lyseblålilla martsvioler.
De er simpelthen nogle af de fineste blomster, jeg kender. Og de blev straks gravet op og sat i krukker, så de kan blive plantet ud i min nyrenoverede have, når den engang er blevet klar til det.
Del med dine venner:

Tags: , ,

Trackback from your site.

Maria Erica Jensen

Haveentusiast, med stor forkærlighed for små haver. Jeg bliver meget inspireret af små, lokale haver, når jeg rejser rundt i verden. Og så kan jeg rigtig godt lide genbrug, personlighed og innovative idéer, når jeg lægger haveplaner.
Den lille have

Den lille have

Havebloggen, hvor du kan finde gode tips og idéer til din egen lille have.
“Den lille have” er en haveblog skabt og skrevet af mig, Maria Erica Jensen. Alle billederne, du ser på bloggen, er taget i min egen lille have, hvor også tipsene og idéerne er opstået og afprøvet.

Jeg håber, at jeg kan inspirere dig med mine blogindlæg, og hvis du endnu ikke selv har en lille have, så må du endelig ikke tøve med at kaste dig ud i det, og det uanset om du har en altan, en gårdhave, en kolonihave eller “blot” en lille vindueskarm – havelivet er for alle, selv for dig, der bor i den mindste lejlighed midt i byen.

Del med dine venner: