Den lille have på Instagram

“Den lille have” har fået en Instagram-profil

Jeg har oprettet en Instagram-profil til min haveblog, “Den lille have”. Her lægger jeg (næsten) dagligt nye billeder på fra naturens- og årets gang i min lille have.

Jeg synes, det er skønt hele tiden blandt andet at kunne vise mine læsere og andre mennesker, der også elsker haver – gerne små haver – hvordan det går i min have. Vise hvilke blomster, der lige blomstrer nu, hvad der kan høstes i haven, eller hvis jeg har et nyt havetip, som jeg måske ikke får skrevet et blogindlæg om, så kommer det på Instagram.

Desuden har jeg fundet en hel masse andre havebloggere og haveentusiater fra hele verden, som jeg følger, og dermed ser jeg, hvad der sker i deres haveliv. Det er en god måde at komme i kontakt med andre havemennesker på, og vi deler vores fælles glæde over vores haver, hvor end i verden vores haver er.

Så hvis du er på Instagram, så må du meget gerne følge “Den lille have”s profil, som du kan finde her: “Den lille have” på Instagram

På glædeligt gensyn.
Del med dine venner:

Tags: , ,

Trackback from your site.

Maria Erica Jensen

Haveentusiast, med stor forkærlighed for små haver. Jeg bliver meget inspireret af små, lokale haver, når jeg rejser rundt i verden. Og så kan jeg rigtig godt lide genbrug, personlighed og innovative idéer, når jeg lægger haveplaner.
Den lille have

Den lille have

Havebloggen, hvor du kan finde gode tips og idéer til din egen lille have.
“Den lille have” er en haveblog skabt og skrevet af mig, Maria Erica Jensen. Alle billederne, du ser på bloggen, er taget i min egen lille have, hvor også tipsene og idéerne er opstået og afprøvet.

Jeg håber, at jeg kan inspirere dig med mine blogindlæg, og hvis du endnu ikke selv har en lille have, så må du endelig ikke tøve med at kaste dig ud i det, og det uanset om du har en altan, en gårdhave, en kolonihave eller “blot” en lille vindueskarm – havelivet er for alle, selv for dig, der bor i den mindste lejlighed midt i byen.

Del med dine venner: