Marts-stemninger i den lille have

Her er et lille galleri med stemninger fra marts måned 2013 i den lille have.Der kom meget sne i marts, og så var det med at få det ned fra drivhustaget – Husk at give fuglene mad hele vinteren.Så er det tid til plantefrø og forspiring – Jeg forspirer plantefrø i min vindueskarm.Endelig er det tid til at hænge vasketøj til tørre i gårdhaven – Alunroden “Can Can” spirer i drivhuset.

Ork, hvor planterne spirer i drivhuset – Eftermiddagshygge i solskinnet på træterrassen.Nu bliver det varmt i drivhuset, husk nu at få luftet godt ud! – Plantespirerne vælter frem fra krukkerne i det skønne forårslys.

Der kommer mange flere have-stemninger her på den lille have-blog i løbet af 2013 – følg endelig med :0)
Del med dine venner:

Tags: , , , , ,

Trackback from your site.

Maria Erica Jensen

Haveentusiast, med stor forkærlighed for små haver. Jeg bliver meget inspireret af små, lokale haver, når jeg rejser rundt i verden. Og så kan jeg rigtig godt lide genbrug, personlighed og innovative idéer, når jeg lægger haveplaner.
Den lille have

Den lille have

Havebloggen, hvor du kan finde gode tips og idéer til din egen lille have.
“Den lille have” er en haveblog skabt og skrevet af mig, Maria Erica Jensen. Alle billederne, du ser på bloggen, er taget i min egen lille have, hvor også tipsene og idéerne er opstået og afprøvet.

Jeg håber, at jeg kan inspirere dig med mine blogindlæg, og hvis du endnu ikke selv har en lille have, så må du endelig ikke tøve med at kaste dig ud i det, og det uanset om du har en altan, en gårdhave, en kolonihave eller “blot” en lille vindueskarm – havelivet er for alle, selv for dig, der bor i den mindste lejlighed midt i byen.

Del med dine venner: