“Min grønne altan” – jeg er blevet skribent på Domea.dk Magasinet

Nu kan jeg endelig fortælle det til jer alle sammen: Jeg er blevet haveskribent på Domea.dk Magasinet med haveartiklerne om “Min grønne altan”.

Jeg har fået den ære at blive skribent på Domea.dk Magasinet, hvor jeg skriver om alle de muligheder, man har for at få et skønt haveliv på altaner, i vindueskarme og i meget små lejlighedshaver.
Desuden kommer jeg med tips og gode råd til de skiftende årstiders små haveprojekter og til at lave lidt pynt til haven.

Jeg vil også skrive om genbrug, om at dyrke grøntsager og frugt i små haver, om at kaste sig ud i noget nyt og om huske at nyde den have, man har, i mine “Min grønne altan”-artikler, helt ligesom jeg gør det her på bloggen.

Du kan se det første Domea.dk magasin, jeg er med i her (du kan finde mig og “Min grønne altan” på side 18-19): Domea.dk Magasinet med “Min grønne altan”

– og hvis du bor i en Domea-ejet bolig, så er jeg kommet dumpende ind i din postkasse sammen med resten af Domea.dk Magasinet. Og du kan også følge Domea.dk Magasinet på facebook: https://www.facebook.com/domeadkmagasinet/

Jeg synes, det virkelig er fedt at få lov til at dele min store passion for små haver med så mange mennesker, som jeg får mulighed for med “Min grønne altan”, og jeg håber, at du, kære læser, vil blive inspireret af mine grønne idéer.

Ps. Jeg vil selvfølgelig stadig blogge her på Denlillehave.com :)
Del med dine venner:

Tags: , , , , ,

Trackback from your site.

Maria Erica Jensen

Haveentusiast, med stor forkærlighed for små haver. Jeg bliver meget inspireret af små, lokale haver, når jeg rejser rundt i verden. Og så kan jeg rigtig godt lide genbrug, personlighed og innovative idéer, når jeg lægger haveplaner.
Den lille have

Den lille have

Havebloggen, hvor du kan finde gode tips og idéer til din egen lille have.
“Den lille have” er en haveblog skabt og skrevet af mig, Maria Erica Jensen. Alle billederne, du ser på bloggen, er taget i min egen lille have, hvor også tipsene og idéerne er opstået og afprøvet.

Jeg håber, at jeg kan inspirere dig med mine blogindlæg, og hvis du endnu ikke selv har en lille have, så må du endelig ikke tøve med at kaste dig ud i det, og det uanset om du har en altan, en gårdhave, en kolonihave eller “blot” en lille vindueskarm – havelivet er for alle, selv for dig, der bor i den mindste lejlighed midt i byen.

Del med dine venner: