Spis ude i din lille have

Spis dine måltider ude i din lille have så ofte som overhovedet muligt – det er en skøn måde at bruge din have på.

Her sidst i maj synes jeg, det er fantastisk dejligt at være ude i min lille have, når solen skinner, så det nærmest virker, som om det er sommer. En af de ting, jeg holder allermest af på denne tid af året, er at spise udendørs.

I det hele taget elsker jeg at rykke mine måltider ud i haven, når vejret tillader det, og på den måde få mest mulig tid derude. Og hvorfor sidde indendørs og spise aftensmad, mens man kigger ud på solskinnet, når man lige så godt kan sidde ude i solen i haven og spise?

Det er både hyggeligt og afslappende at sidde udendørs, og selvom du blot har en meget lille altan eller en vindueskarm, så åben vinduerne og sæt dig op i karmen eller sid i døråbningen og hav fødderne ude på altanen – alting bliver så uhøjtideligt og meget mindre hverdagsagtigt, når det foregår med fuglefløjt i ørerne og vind i håret.

Morgenkaffe i den lille have

De fleste tænker nok, at udendørsmåltider skal handle om at grille, men det er også skønt for eksempel at tage morgenkaffen eller en hurtig skål morgenmad med udenfor og sidde i dagens første solstråler iført en sweater – også selvom man kun har 10 minutter, inden man skal ud af døren.

Det er med at nyde de små øjeblikke af lykke, som du kan få i haven, og hvis du kan få 10 minutters havelykke hver dag, så kan jeg love dig for, at du kommer til at værdsætte din lille have utroligt meget.

Så et af mine allervigtigste haveråd jeg nogensinde vil give dig, det er: Spis i din lille have – du vil elske det.
Del med dine venner:

Tags: , , , , , ,

Trackback from your site.

Maria Erica Jensen

Haveentusiast, med stor forkærlighed for små haver. Jeg bliver meget inspireret af små, lokale haver, når jeg rejser rundt i verden. Og så kan jeg rigtig godt lide genbrug, personlighed og innovative idéer, når jeg lægger haveplaner.
Den lille have

Den lille have

Havebloggen, hvor du kan finde gode tips og idéer til din egen lille have.
“Den lille have” er en haveblog skabt og skrevet af mig, Maria Erica Jensen. Alle billederne, du ser på bloggen, er taget i min egen lille have, hvor også tipsene og idéerne er opstået og afprøvet.

Jeg håber, at jeg kan inspirere dig med mine blogindlæg, og hvis du endnu ikke selv har en lille have, så må du endelig ikke tøve med at kaste dig ud i det, og det uanset om du har en altan, en gårdhave, en kolonihave eller “blot” en lille vindueskarm – havelivet er for alle, selv for dig, der bor i den mindste lejlighed midt i byen.

Del med dine venner: