”Sponsoreret indlæg” på Den lille have – hvad betyder det?

Når du ser, at der står ”Sponsoreret indlæg” eller “Sponsoreret produkt” i starten af et blogindlæg på Den lille have, så er der tale om en god gammeldags anmeldelse af et have-produkt, hvor jeg på sædvanligvis anmelder eller omtaler et produkt, jeg har fået af et firma.

Forbrugerombudsmanden har pålagt alle danske bloggere, at vi tydeligt fortæller vores læsere, når vi har skrevet et blogindlæg, hvori der anmeldes, omtales eller reklameres for et produkt, vi har fået fra et firma.

Jeg er helt sikker på, at lange de fleste danske bloggere kan se sig selv i øjnene med god samvittighed, fordi de naturligvis altid har oplyst deres læsere om, at det altså var en anmeldelse af et produkt givet fra et firma, de havde skrevet om; men nogle har ikke, og derfor skal vi nu alle skrive enten ”Reklame”, ”Annonce”, ”Betalt indlæg” eller ”Sponsoreret indlæg” i starten af vores blogindlæg.

Som du ved, kære læser, så har jeg altid kaldt mine anmeldelser for ”anmeldelser” og / eller fortalt, at jeg har fået den pågældende bog, urtepotte eller skovl fra et firma. Og jeg har skrevet det tydeligt i starten af mine indlæg.
Så for ikke at forvirre dig, vil jeg her blot fortælle, at jeg for fremtiden vil jeg skrive “Sponsoreret indlæg” eller ”Sponsoreret produkt” i et indlæg, hvis der på nogen måde indgår et produkt, jeg har fået af et firma, i indlægget.

Jeg har en plan om, at jeg vil lave endnu flere havebogsanmeldelser, end jeg hidtil har gjort, og jeg vil skrive “Sponsoreret indlæg” eller ”Sponsoreret produkt” i de indlæg, hvor jeg har fået havebogen af et forlag eller af en butik, men jeg vil stadig kalde de indlæg, hvor jeg selv har købt bøgerne, for ”Anmeldelser” – for det er jo det, det er.

For at få det helt på det rene, så er der ingen, der kan købe sig til et reklameindlæg, et sponsoreret indlæg eller til en god anmeldelse på Den lille have.

Jeg vil aldrig have et firma til at skrive reklamerende om deres produkter på min blog, og mine holdninger til et produkt kan ikke købes for penge eller for en genstand.
Jeg modtager derimod gerne produkter, som jeg afprøver og ser, hvordan og om de virker. Og dét vil jeg gerne fortælle mine læsere om – både om det, der virker, men også hvis der er noget, jeg synes, ikke virker så godt. Mine holdninger er 100% min egne.

Del med dine venner:

Tags: ,

Trackback from your site.

Maria Erica Jensen

Haveentusiast, med stor forkærlighed for små haver. Jeg bliver meget inspireret af små, lokale haver, når jeg rejser rundt i verden. Og så kan jeg rigtig godt lide genbrug, personlighed og innovative idéer, når jeg lægger haveplaner.
Den lille have

Den lille have

Havebloggen, hvor du kan finde gode tips og idéer til din egen lille have.
“Den lille have” er en haveblog skabt og skrevet af mig, Maria Erica Jensen. Alle billederne, du ser på bloggen, er taget i min egen lille have, hvor også tipsene og idéerne er opstået og afprøvet.

Jeg håber, at jeg kan inspirere dig med mine blogindlæg, og hvis du endnu ikke selv har en lille have, så må du endelig ikke tøve med at kaste dig ud i det, og det uanset om du har en altan, en gårdhave, en kolonihave eller “blot” en lille vindueskarm – havelivet er for alle, selv for dig, der bor i den mindste lejlighed midt i byen.

Del med dine venner: