Stemninger fra den lille have i april

Så er der et nyt galleri med stemninger fra den lille have i april 2013.Lilla krokus blomstrer lystigt i den lille have – Nu er det tid til forårsoprydning og rengøring i gårdhaven.En nældens takvinge er på besøg – Påskeliljer lyser op i haven.Vibeæg er blandt mine yndlingsblomster – Der er godt gang i forspiringskassen i vindueskarmen.Du kan sagtens have et lille bålfad i din lille have, bare husk at passe godt på ilden, og sørg for at vinden ikke blæser for meget røg over til naboen … – Lyse påskeliljer i den lille have.Nu springer ribsbusken ud – Planterne, der overvintrede i drivhuset, kommer ud i haven.Der er ikke lang tid til, syrenerne springer ud – Julerosen storblomstrer så det er en fryd.

Følg bare med, for der kommer mange flere havestemninger fra den lille have i løbet af året :0)
Del med dine venner:

Tags: , , , , , , ,

Trackback from your site.

Maria Erica Jensen

Haveentusiast, med stor forkærlighed for små haver. Jeg bliver meget inspireret af små, lokale haver, når jeg rejser rundt i verden. Og så kan jeg rigtig godt lide genbrug, personlighed og innovative idéer, når jeg lægger haveplaner.
Den lille have

Den lille have

Havebloggen, hvor du kan finde gode tips og idéer til din egen lille have.
“Den lille have” er en haveblog skabt og skrevet af mig, Maria Erica Jensen. Alle billederne, du ser på bloggen, er taget i min egen lille have, hvor også tipsene og idéerne er opstået og afprøvet.

Jeg håber, at jeg kan inspirere dig med mine blogindlæg, og hvis du endnu ikke selv har en lille have, så må du endelig ikke tøve med at kaste dig ud i det, og det uanset om du har en altan, en gårdhave, en kolonihave eller “blot” en lille vindueskarm – havelivet er for alle, selv for dig, der bor i den mindste lejlighed midt i byen.

Del med dine venner: