Stemninger fra den lille have i august

Her er lidt stemninger fra den lille have i august 2013

Nu er det virkelig blevet tomattid i det lille grønne drivhus – Der er stadig god brug for parasolen, for august-solen er varm og sommerlig.

Tomatsalat med egne tomater og basilikum – altså, hvor er det skønt! – Roserne i gårdhaven tiltrækker mange svirrefluer.

Chilierne har været en succes i gårdhaven og drivhuset i år – Sidst i juli forsøgte jeg mig med at plante bønner i det lille urtehavebed. Det var havebønnen Phaseolus vulgaris 'Twix' (der står forrest i billedet) og den store Valsk bønne, der får store, flotte bælge og bønner, og i august er de begge kommet fint op.  

Kig op! Himlen er dybt blå i august – Hortensiaen blomstrer lidt men farverigt i den lille have.

Jeg er ikke sikker på, hvad disse blomster hedder, men de står rigtig godt i den store krukke med blomsterløg i gårdhaven – Åh nej, så væltede tomatplanterne i drivhuset …

Jeg ELSKER sten, og jeg ELSKER at have små grupper med blikfang i den lille have – De 4 blommer på blommetræet er meget snart klar til at blive spist! 

 

Det var så stemningerne fra den lille have i august, men bare følg med for der kommer mange flere stemninger fra hele haveåret. 

Del med dine venner:

Tags: , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Maria Erica Jensen

Haveentusiast, med stor forkærlighed for små haver. Jeg bliver meget inspireret af små, lokale haver, når jeg rejser rundt i verden. Og så kan jeg rigtig godt lide genbrug, personlighed og innovative idéer, når jeg lægger haveplaner.
Den lille have

Den lille have

Havebloggen, hvor du kan finde gode tips og idéer til din egen lille have.
“Den lille have” er en haveblog skabt og skrevet af mig, Maria Erica Jensen. Alle billederne, du ser på bloggen, er taget i min egen lille have, hvor også tipsene og idéerne er opstået og afprøvet.

Jeg håber, at jeg kan inspirere dig med mine blogindlæg, og hvis du endnu ikke selv har en lille have, så må du endelig ikke tøve med at kaste dig ud i det, og det uanset om du har en altan, en gårdhave, en kolonihave eller “blot” en lille vindueskarm – havelivet er for alle, selv for dig, der bor i den mindste lejlighed midt i byen.

Del med dine venner: