Stemninger fra den lille have i juni

Nu er der stemninger fra den lille have i juni 2013.

Tomaterne vokser sig meget høje i drivhuset – Der er nu de smukkeste blomster i lammeøre-planten. 

Radisserne i den lille urtehave er blevet alt for store, mens jeg har været på ferie, men de smager stadig godt – Mynten og citronmelissen står glimrende i deres krukke i gårdhaven.

Nu blomstrer hylden – og så skal der da laves hyldeblomstsaft. 

Det er godt at have en vandtønde i sin lille have, for nu skal planterne vandes meget ofte – Ribsene er ved at få farve i kinderne. 

HUSK nu at spise ude så ofte du kan, det er en gratis og meget stor fornøjelse – Der er desværre (enormt mange) bladlus i chiliplanterne i drivhuset.

Jo, der er (4) blommer på blommetræet i gårdhaven – Åh, hvor er dræbersnegle dog irriterende at have i sin lille have!

Det var så lidt stemninger fra min lille have i juni – Husk, der kommer mange flere stemninger i løbet af året, så følg endelig med :0)

Del med dine venner:

Tags: , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Maria Erica Jensen

Haveentusiast, med stor forkærlighed for små haver. Jeg bliver meget inspireret af små, lokale haver, når jeg rejser rundt i verden. Og så kan jeg rigtig godt lide genbrug, personlighed og innovative idéer, når jeg lægger haveplaner.
Den lille have

Den lille have

Havebloggen, hvor du kan finde gode tips og idéer til din egen lille have.
“Den lille have” er en haveblog skabt og skrevet af mig, Maria Erica Jensen. Alle billederne, du ser på bloggen, er taget i min egen lille have, hvor også tipsene og idéerne er opstået og afprøvet.

Jeg håber, at jeg kan inspirere dig med mine blogindlæg, og hvis du endnu ikke selv har en lille have, så må du endelig ikke tøve med at kaste dig ud i det, og det uanset om du har en altan, en gårdhave, en kolonihave eller “blot” en lille vindueskarm – havelivet er for alle, selv for dig, der bor i den mindste lejlighed midt i byen.

Del med dine venner: