Stemninger fra den lille have i maj

Så er der lidt stemninger fra den lille have i maj 2013.Den meget fine duftsnebolles duft er ren magi for næsen – De forspirede og priklede planter skal nu ompottes til deres blivende potter og til plantesække i drivhuset.Nu køber jeg krydderurter og chilier til haven – De første tulipaner springer ud med smukke farver.Syrenerne springer ud, og aftenvinden fyldes med deres dejlige duft – Jeg har anlagt et nyt urtehavebed i en lille, billig sandkasse (af ubehandlet træ) – en billig og nem måde at lave højbed på. Jeg har blandt andet sået radisser, forårsløg og gulerødder i bedet.Der bor en stor og flot edderkop i drivhuset – Blommetræet blomstrer med smukke, hvide blomster; ih, hvor jeg håber, at der kommer blommer på i år!Mælkebøtterne springer ud og får besøg af fine insekter – Inde i drivhuset er der varmt og planterne hygger sig; husk at lufte godt ud.Der er ved at kommet godt med frugt på den opstammede stikkelsbærbusk – Aftensolen får nærmest tulipanens orangerøde farve til at slå gnister.

Der kommer mange flere gallerier med stemninger fra den lille have i løbet af året, så følg endelig med :0)
Del med dine venner:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Maria Erica Jensen

Haveentusiast, med stor forkærlighed for små haver. Jeg bliver meget inspireret af små, lokale haver, når jeg rejser rundt i verden. Og så kan jeg rigtig godt lide genbrug, personlighed og innovative idéer, når jeg lægger haveplaner.
Den lille have

Den lille have

Havebloggen, hvor du kan finde gode tips og idéer til din egen lille have.
“Den lille have” er en haveblog skabt og skrevet af mig, Maria Erica Jensen. Alle billederne, du ser på bloggen, er taget i min egen lille have, hvor også tipsene og idéerne er opstået og afprøvet.

Jeg håber, at jeg kan inspirere dig med mine blogindlæg, og hvis du endnu ikke selv har en lille have, så må du endelig ikke tøve med at kaste dig ud i det, og det uanset om du har en altan, en gårdhave, en kolonihave eller “blot” en lille vindueskarm – havelivet er for alle, selv for dig, der bor i den mindste lejlighed midt i byen.

Del med dine venner: