Stemninger fra den lille have i november

Nye stemninger fra den lille have i november 2013

Der er stadig masser af kærlighed i den lille have, selvom det er blevet lidt koldere at være udendørs – Og jeg kan plukke frisk salat fra urtehaven lidt endnu.

Bladene på duftsnebolle-træet får fantastiske farver i efteråret – Det er tid til at tænde lygterne og få lidt hyggeligt lys i mørket.  

Det kan godt være, at krydderurtebedet synger på sidste vers, men planterne giver ikke op så let – En ukrudts valmue står og stråler med smukke farver i gårdhaven.

Gå på opdagelse i din lokale bog-genbrugs, som meget sandsynligt har mange havebogs-perler, der bare ligger og venter på dig – Nu er der frost på den fine oregano om morgenen.

Nu er der ikke flere stemninger fra den lille have for denne gang men på glædeligt gensyn. 

Del med dine venner:

Tags: , , ,

Trackback from your site.

Maria Erica Jensen

Haveentusiast, med stor forkærlighed for små haver. Jeg bliver meget inspireret af små, lokale haver, når jeg rejser rundt i verden. Og så kan jeg rigtig godt lide genbrug, personlighed og innovative idéer, når jeg lægger haveplaner.
Den lille have

Den lille have

Havebloggen, hvor du kan finde gode tips og idéer til din egen lille have.
“Den lille have” er en haveblog skabt og skrevet af mig, Maria Erica Jensen. Alle billederne, du ser på bloggen, er taget i min egen lille have, hvor også tipsene og idéerne er opstået og afprøvet.

Jeg håber, at jeg kan inspirere dig med mine blogindlæg, og hvis du endnu ikke selv har en lille have, så må du endelig ikke tøve med at kaste dig ud i det, og det uanset om du har en altan, en gårdhave, en kolonihave eller “blot” en lille vindueskarm – havelivet er for alle, selv for dig, der bor i den mindste lejlighed midt i byen.

Del med dine venner: