Stemninger fra den lille have i september

Det er blevet tid til lidt stemninger og billeder fra den lille have i september 2013 

Det er en stor succes at have ananaskirsæbær i en krukke i det lille grønne drivhus – Der er godt gang i ribsene i gårdhaven.

Morgenmaden skal da nydes på træterrasen, når vejret er til det! – Den nysåede salat står flot i urtehavebedet.

Der er mange tomater i drivhuset også i år – Ligesom sidste år er det tid til at lave ovntørrede tomater; de er så utroligt lækre! I år er der også chilier fra haven med i portionen.

Så fik jeg en lækker "gadget" til det lille grønne drivhus: en smart automatisk vinduesåbner, der skal sørge for, at det ikke bliver for varmt i drivhuset Der er ikke noget i vejen med ukrudt, og slet ikke når det er så smukt som denne valmue i gårdhaven.

Ananassalvien er én af mine absolut yndlings krydderurter i krydderurtebedet og i tekoppen – Jeg eksperimenterer, som nævnt tidligere på bloggen, med rosenkål i en krukke i drivhuset i år; rosenkålskropperne er ret så små, men de er der … 

Og så er det tid til at nyde en god kop kaffe og et spændende magasin på træterrassen i den lille have – Jeg er helt tosset med de her hvide blomster, som jeg ikke kan huske navnet på … Jeg købte vist nok blomsterløgene i Kvickly sidste år, men fik dem i hvert fald plantet over i den store blomsterkrukke, der står i gårdhaven i år.

Så er det slut med havestemninger fra den lille have i september. Men følg endelig med på bloggen, for snart kommer der mange flere billeder og stemninger. På godt gensyn :0)

Del med dine venner:

Tags: , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Maria Erica Jensen

Haveentusiast, med stor forkærlighed for små haver. Jeg bliver meget inspireret af små, lokale haver, når jeg rejser rundt i verden. Og så kan jeg rigtig godt lide genbrug, personlighed og innovative idéer, når jeg lægger haveplaner.
Den lille have

Den lille have

Havebloggen, hvor du kan finde gode tips og idéer til din egen lille have.
“Den lille have” er en haveblog skabt og skrevet af mig, Maria Erica Jensen. Alle billederne, du ser på bloggen, er taget i min egen lille have, hvor også tipsene og idéerne er opstået og afprøvet.

Jeg håber, at jeg kan inspirere dig med mine blogindlæg, og hvis du endnu ikke selv har en lille have, så må du endelig ikke tøve med at kaste dig ud i det, og det uanset om du har en altan, en gårdhave, en kolonihave eller “blot” en lille vindueskarm – havelivet er for alle, selv for dig, der bor i den mindste lejlighed midt i byen.

Del med dine venner: