Vind urtepotten “Urtefryd” til dine krydderurter

Julen fejres tidligt i år på Den lille have med en give away-gave i form af en urtepotte, Urtefryd, fra det danske designkollektiv NÄMEN.

NÄMEN har givet Den lille have muligheden for at give en af deres fine urtepotter til en heldig haveelsker.

Tidligere i 2015 fik jeg en af krydderurte-urtepotterne til anmeldelse her på bloggen. Urtepotterne er designet til at give krydderurter et længere liv i vindueskarmen, end traditionelle urtepotter normalt giver, og du kan læse min anmeldelse af urtepotten her: Urtefryd – godt nyt til din vindueskarmshave

Skriv i kommentarfeltet (enten her på bloggen eller på Den lille haves Facebook-side: https://www.facebook.com/denlillehaveblog/) inden søndag d. 13. december, hvis du gerne vil vinde urtepotten fra NÄMEN – og skriv også gerne, hvilken krydderurt, du bedst kan lide, og som du regner med, kommer til at stå i urtepotten; det er altid sjovt at høre den slags.

Jeg trækker lod blandt alle jer, der har skrevet – og det helt uanset hvilken krydderurt du har skrevet på ;0)

Mange tak til NÄMEN for urtepotten “Urtefryd” (Se mere om “Urtefryd” og NÄMEN lige her).
Del med dine venner:

Tags: ,

Trackback from your site.

Maria Erica Jensen

Haveentusiast, med stor forkærlighed for små haver. Jeg bliver meget inspireret af små, lokale haver, når jeg rejser rundt i verden. Og så kan jeg rigtig godt lide genbrug, personlighed og innovative idéer, når jeg lægger haveplaner.

Comments (5)

 • Avatar

  Anne Marie

  |

  Jeg elsker mange forskellige krydderurter, men har altid basilikum i vindueskarmen.

 • Avatar

  Birgitte

  |

  Persille står der altid i min vindueskarm, den kunne fint stå i denne potte :-)))

 • Avatar

  Marie-Louise Gedde

  |

  Jeg vil meget gerne vinde urtepotten, og jeg vil bruge den til basilikum inde i køkkenet, da det ikke rigtig kører for mig, med basilikum ude i haven.

 • Avatar

  Steve Tegtmejer

  |

  Den ville passe rigtig fint hjemme hos os, så kan kæresten få hendes timian i en rigtig fin urtepotte :)

 • Avatar

  Maria Erica Jensen

  |

  Nu er vinderen fundet, og det blev Marie-Louise Gedde.
  Stort tillykke med præmien, Marie-Louise.

Comments are closed

Den lille have

Den lille have

Havebloggen, hvor du kan finde gode tips og idéer til din egen lille have.
“Den lille have” er en haveblog skabt og skrevet af mig, Maria Erica Jensen. Alle billederne, du ser på bloggen, er taget i min egen lille have, hvor også tipsene og idéerne er opstået og afprøvet.

Jeg håber, at jeg kan inspirere dig med mine blogindlæg, og hvis du endnu ikke selv har en lille have, så må du endelig ikke tøve med at kaste dig ud i det, og det uanset om du har en altan, en gårdhave, en kolonihave eller “blot” en lille vindueskarm – havelivet er for alle, selv for dig, der bor i den mindste lejlighed midt i byen.

Del med dine venner: