Velkommen til min haveblog

Velkommen til min blog med tips og idéer til den lille have. 
Jeg elsker at være i naturen, og jeg elsker at være i min have. Jeg drømmer om at have en ”det-hele”-have med en stor urtehave, utallige krydderurter, vildtvoksende og storblomstrende roser, græsplæne, solterrasse, jordbærbed, udendørskøkken, hængekøje, strålende staudebede, drivhus, frugttræer og -buske etc. etc.   

Jeg er velsignet med den dejligste sydvendte have, hvor der både er et flisebelagt gårdhave-område og en græsplænehave. Så der er godt med sol fra morgen til aften, noget der lige passer planter, dyr og mennesker.
Den eneste hage ved min have er, at den er lille. Gårdhaven er 36 m2 og græsplænehaven er 42 m2.

Men hvad gør man så, når man som mig gerne vil have en ”det-hele”-have, og man absolut helst ikke vil nøjes?
Så må man tænke alternativt!

Jeg vil med min haveblogging vise, hvordan du får mest muligt ud af din lille have, med smarte planteløsninger, tilpasset plantevalg, pasning, fint havetilbehør og gode brugbare havebøger.  For selvom din have er en lille altan, en gårdhave med fliser, en vindueskarms-have, en lille have som min, eller måske en meget lille kolonihave-have, så kan du sagtens få udlevet dine havedrømme.

Bare klø på og vær opfindsom, så skal du nok få skabt din drømmehave :0)

Velkommen til min haveblog, Den lille have.

Mange hilsner fra
Maria Erica Jensen

Del med dine venner:

Tags: , , , , ,

Trackback from your site.

Maria Erica Jensen

Haveentusiast, med stor forkærlighed for små haver. Jeg bliver meget inspireret af små, lokale haver, når jeg rejser rundt i verden. Og så kan jeg rigtig godt lide genbrug, personlighed og innovative idéer, når jeg lægger haveplaner.
Den lille have

Den lille have

Havebloggen, hvor du kan finde gode tips og idéer til din egen lille have.
“Den lille have” er en haveblog skabt og skrevet af mig, Maria Erica Jensen. Alle billederne, du ser på bloggen, er taget i min egen lille have, hvor også tipsene og idéerne er opstået og afprøvet.

Jeg håber, at jeg kan inspirere dig med mine blogindlæg, og hvis du endnu ikke selv har en lille have, så må du endelig ikke tøve med at kaste dig ud i det, og det uanset om du har en altan, en gårdhave, en kolonihave eller “blot” en lille vindueskarm – havelivet er for alle, selv for dig, der bor i den mindste lejlighed midt i byen.

Del med dine venner: