Vind hvidløg og Dorthe Kvist-håndskovl fra Nelson Garden

Nu kan du vinde lækre, store hvidløg fra Nelson Garden til at sætte i din lille have, i en krukke på din altan, i din gårdhave, kolonihave eller i din vindueskarm. Desuden er får du en skøn håndskovl, designet af Dorthe Kvist, med i pakken.

Det sene efterår og starten på vinteren er tiden til at sætte hvidløg udendørs, så du kan høste hvidløg fra din have til sommer.

Jeg har været så heldig at kunne sætte et sæt med hvidløg og en fin Dorthe Kvist-skovl på højkant til en heldig blog-læser, og det kan let blive dig, der vinder præmien.

Du skal bare skrive, at du gerne vil vinde sættet med hvidløg og skovl, i kommentarfeltet under dette indlæg, eller du kan skrive det på Den lille haves Facebook-side, som du finder her: https://www.facebook.com/denlillehaveblog/, inden søndag d. 3. januar 2016, hvor jeg trækker vinderen.

Mange tak for præmien med hvidløg og håndskovl til Nelson Garden
Del med dine venner:

Tags: ,

Trackback from your site.

Maria Erica Jensen

Haveentusiast, med stor forkærlighed for små haver. Jeg bliver meget inspireret af små, lokale haver, når jeg rejser rundt i verden. Og så kan jeg rigtig godt lide genbrug, personlighed og innovative idéer, når jeg lægger haveplaner.

Comments (2)

 • Avatar

  Michael Worum

  |

  Kære Maria Erica,
  har en stor glæde ved at følge Den lille have; tusind tak for den.
  Jeg ønsker samtidigt at deltage i konkurrencen om hvidløg og skovl; krydser fingre.
  Mvh Michael

Comments are closed

Den lille have

Den lille have

Havebloggen, hvor du kan finde gode tips og idéer til din egen lille have.
“Den lille have” er en haveblog skabt og skrevet af mig, Maria Erica Jensen. Alle billederne, du ser på bloggen, er taget i min egen lille have, hvor også tipsene og idéerne er opstået og afprøvet.

Jeg håber, at jeg kan inspirere dig med mine blogindlæg, og hvis du endnu ikke selv har en lille have, så må du endelig ikke tøve med at kaste dig ud i det, og det uanset om du har en altan, en gårdhave, en kolonihave eller “blot” en lille vindueskarm – havelivet er for alle, selv for dig, der bor i den mindste lejlighed midt i byen.

Del med dine venner: